-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăActualitateMuftiul Iusuf Muurat s-a vaccinat. „Le recomand tuturor”

Muftiul Iusuf Muurat s-a vaccinat. „Le recomand tuturor”

Muftiatul Cultului Musulman din România s-a alăturat public, în urmă cu mai bine de o săptămână, campaniei naționale de promovare a vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, iar azi, muftiului Muurat Iusuf i-a fost administrată prima doză din vaccin, la unul dintre centrele de vaccinare din municipiul Constanța.

Cu această ocazie, muftiul Muurat Iusuf a transmite un mesaj prin care apreciează efortul cercetătorilor de a găsi un vaccin și le recomandă musulmanilor din România să se informeze din surse oficiale:

Sunt sigur că toți vrem să ne recăpătăm libertatea de mișcare cât mai repede cu putință și să revenim la o normalitate care să ne permită să ne desfășurăm activitatea în condiții optime. Pentru asta, însă, trebuie să facem un efort comun, iar acest efort comun, în prezent, constă în vaccinare. Încă de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare, m-am programat pe platforma națională, ceea ce le recomand tuturor celor care au înțeles rostul administrării unui vaccin și cât de importantă este sănătatea noastră, a tuturor. Celorlalți, le recomand în continuare să se informeze din surse oficiale și să acționeze întocmai.

Citește și: Lecția de omenie pe care muftiul Iusuf Muurat i-a dat-o arhiepiscopului Teodosie

Stimați membri ai comunității, prin acest mesaj îmi doresc să vă fac să conștientizați că, atâta timp cât după o muncă intensă a atâtor cercetători, avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viață normală. Personal, îmi doresc să ne revedem sănătoși cât mai curând la activități!”, a transmis Iusuf Muurat, muftiul Cultului Musulman din România.

Sursă foto: AGERPRES

Cele mai populare

Recent Comments