Lecția de omenie pe care muftiul Iusuf Muurat i-a dat-o arhiepiscopului Teodosie

În timp ce arhiepiscopul Teodosie își schimbă în fiecare zi declarațiile referitoare la vaccinul și campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, muftiul Cultului Musulman are o poziție cât se poate de clară.

ÎPS Teodosie, care a anunțat că este alergic și nu se va vaccina, a făcut astăzi o serie de declarații care demonstrează faptul că îl interesează mai mult să fie în opoziție cu patriarhul Daniel, decât sănătatea credincioșilor.

Dacă ieri spunea că are „gânduri pozitive” referitoare la vaccin, astăzi, Teodosie, s-a sucit și a spus că „este delicat să recomanzi ceva relativ. Efecte negative şi pozitive au fost peste tot în lume. Este atâta relativitate şi nesiguranţă.” Apoi a adăugat că „nu poţi nici să recomanzi, nici să interzici acest vaccin. Fiecare trebuie să-l facă în cunoştinţă de cauză. Nu este perfect, răspunde unor necesităţi”.

Mai mult, Teodosie a anunțat că nu va promova informații referitoare la acest vaccin. „Nu putem interzice, nici nu putem promova”, spune episcopul care arată că el poate promova doar adevărurile revelate absolut.

Muftiatul se alătură campaniei de promovare

Muftiatul Cultului Musulman din România a transmis astăzi că se alătură campaniei naționale de promovare a vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, derulată la nivel național, și salută totodată apariția vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii.

Muftiatul Cultului Musulman din România transmite tuturor membrilor săi că este foarte important să manifeste încredere în știință și să acorde credit cercetătorilor din întreaga lume care, indiferent de religie sau etnie, și-au dat mână în aceste vremuri greu încercate pentru omenire și au trudit pentru găsirea cât mai rapidă a celei mai bune variante de vaccin pentru limitarea și poate chiar stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Este important și să privim retrospectiv la toate crizele sanitare din decursul istoriei, să recunoaștem importanța vaccinărilor care au condus la gestionarea cu succes a altor epidemii / pandemii și să conștientizăm faptul că decizia fiecăruia dintre noi, luată în cunoștință de cauză, are consecințe importante nu numai asupra sănătății noastre, ci și pentru cei din jurul nostru”, se arată într-un comunicat semnat de muftiul Iusuf Muurat.

foto: muftiul Iusuf Muurat și ÎPS Teodosie

Citește și:

VIDEO Catolicii, din nou în vizorul ÎPS Teodosie: „Nu au dimensiunea căinței”

VIDEO IPS Teodosie: E mare păcat să mergi la o biserică catolică

Urmărește-ne pe:

5 COMENTARII

  1. Nu este nici un păcat să mergem la biserica catolică. De ce?eu am fost si am putut face și o comparație cu ortodoxia. In constanța se vizitează și geamia .ce e rău?doar nu ma convertesc.de unde știe atunci că nu au simțul caintei și nu cred va nu vb cu colegii catolici.

  2. Voi dobrogealive.ro sunteti clar integrati total ca unitate de propaganda in sistemul national de manipulare a prostimii.
    Lasati-l in pace pe Teodosie, e un om extrem de inteligent si calculat cum nu are vreounul dintre voi sa ajunga vreodata, sunteti doar roboti care asculta ordine, cu zero constiinta, ca aveti ce manca. Rusine

  3. Muftiul iusuf murat, IPS-tul Teodosie și preoții creștini ortodocși să își vadă de ale lor treburi și să lase oamenii Constanței să facă ce cred ei de cuviință pentru viața lor personală, că DUMNEZEU CREATORUL nostru / tuturor, a CREAT oamenii și nicidecum oamenii din lumea aceasta plină de mârșăvii, curvării, sodomie, gomorie, malachie și altele asemenea acestora.
    Oamenii sunt cei care hotărăsc dacă vor să trăiască ori să moară, pentru că DUMNEZEU a dat oamenilor libertatea de hotărî ce trebuie să facă : să trăiască ori să moară, numai influențați voi sataniștilor că a dat lecție muftiul murat iusuf lui IPS-tului Teodosie și că IPS-tul Teodosie a făcut și a dres unele și altele, că nu ei și alții asemenea lor, pot face cu oamenii, că oamenii sunt conștienți și simt bine, foarte bine când ceeeeeva li se pune la cale, omorârea pur și simplu !

Comments are closed.

Doneaza