Acasă Despre noi

Despre noi

Dobrogea Live

Dobrogea Live este un proiect care dorește să acopere nevoia unui produs jurnalistic independent și sincer în regiunea cuprinsă între Dunăre și Marea Neagră. Platforma noastră este susținută de o echipă de jurnaliști cu vastă experiență în mass-media centrală, care și-a luat angajamentul de a livra numai conținut de calitate. Dobrogea Live este un produs complet independent, construit și susținut de la zero de către jurnaliști, din fonduri personale.

Călin Gavrilaș

Îmi doresc ca Dobrogea Live, un proiect independent, să arate lumii că se poate face presă de bună calitate. Am aproape 20 de ani de activitate în mass-media și am convingerea că acest lucru își va spune cuvântul în conținutul publicației on-line.

Ionuț Druche

Pasiunea pentru istoria și cultura Dobrogei, domenii de care mă ocup de peste 10 ani, se reflectă în materialele pe care vi le propun în ziarul Dobrogea Live

Gabriel Botezatu

M-am alăturat echipei Dobrogea Live din convingerea că cei 20 de ani de experință în presa scrisă centrală îmi vor permite să contribui la consolidarea primului proiect media “altfel” din acestă regiune.