-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPoliticăLiberalii vor un drum expres către sudul litoralului. Marian Crușoveanu, deputat: „Am...

Liberalii vor un drum expres către sudul litoralului. Marian Crușoveanu, deputat: „Am început demersurile”

Deputatul liberal Marian Crușoveanu anunță că a avut primele întâlniri pentru găsirea soluțiilor optime în vederea realizării drumului expres către sudul litoralului românesc.

Acest drum ar fi o alternativă la DN 39 care, în fiecare vară, întinde la maxim nervii șoferilor.

„Drumul expres este o soluție care vine, atât în sprijinul locuitorilor, cât și al agenților economici, mai ales că va însemna o economie de bani și de timp. În calitate de deputat și de membru al Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, am început demersurile oficiale privind grăbirea aplicării unor soluții pentru alternativa Techirghiol sau drumul expres spre sudul litoralului”, spune Crușoveanu.

Deputatul arată că acum există cel puțin două variante ale acestei rute, pe care le-a discutat stăzi cu directorul Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, dar și cu specialiști și reprezentanți ai UAT-urilor direct implicate.

„Zilele următoare, aceste întâlniri vor continua, astfel încât să putem avea, într-un timp extrem de scurt, varianta acestei rute spre sudul litoralului. Aceste demersuri oficiale, din calitatea mea de deputat, vor continua, astfel încât să putem avea soluții rapide, optime, de infrastructură, care să vină în sprijinul turismului de pe litoralul românesc”, mai spune deputatul liberal.

Citește și:

Averea lui Marian Crușoveanu, unul dintre cei mai bogați candidați ai PNL Constanța

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments