5.4 C
Constanța
marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualitateVIDEO Blestemul lui Teodosie: Cine bruschează pelerini, Dumnezeu se va intoarce împrotriva...

VIDEO Blestemul lui Teodosie: Cine bruschează pelerini, Dumnezeu se va intoarce împrotriva lui

Într-o emisiune TV, IPS Teoodosie a susținut că s-a înțeles cu autoritățile în privința pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei, deși ierarhul, în aceeași emisiune, a amenințat autoritățile care vor îndrăzni să-i bruscheze pe pelerini (video min. 4.30).

Tot în acest context, ierarhul a declarat că a vorbit și va mai vorbi cu autoritățile, care au fost deja la Sf. Andrei și care vor asigura pelerinajul prin poliție și jandarmerie, asta în contextul în care orice pelerinaj este interzis în județul Constanța.

La slujba de la mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei vor putea participa locuitorii din comuna Ion Corvin și personalul Arhiepiscopiei, detașat special acolo, în interes de serviciu.

Întrebat de modertor dacă persoanele care doresc să participe la pelerinaj nu vor fi amendate, IPS Teodosie a răspuns tranșant că:„Nu trebuie să fie amendați, este nefiresc. Toate se întorc asupra celora care bruschează pe credincioși. Acesta e lucrul lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate să îl strice. Că dacă îl strică Dumnezeu le răspunde”.

Totodată, IPS Teodosie a declarat că își apără credincioșii, întrucât judecătorii nu au dreptate și nu respectă legea, și îi îndeamnă pe toți românii să vină la Pestera de la Ion Corvin.

Ierarhul a mai precizat că la pelerinaj vor fi respectate toate normele sanitare, cu toate că, în urmă cu câteva zile, a oficiat o slujbă în interiorul unei biserici, lucru interzis, în contextul în care municipiul Constanța se află în carantină.

Sursă video: Romania TV

3 COMENTARII

  1. Omul e gata de internare la Balaceanca. Nu mai are scapare. A ramas fara gologani si face spume. Ii lipsesc sacosele de bani de la pestera. Apropo… stiati ca in acel loc nu a calcat niciodata Sf Ap. Andrei si nici urma de M. Eminescu? Ierarh mai umilit ca el nu a fost si nici nu o sa se mai gaseasca. Un golan!

  2. Tanasexu esti un bou si un ateu idiot. Du-te la mall si ia Covid idiotule. Poate asa o sa intelegi. Dreptul la libera credinta este trecut in Constitutie. De liber la mall nu scrie acolo. Nici un om nu s-a imbolnavit in biserica. In alta parte s-a imbolnavit. IPS Teodosie isi apara credinciosii, asa cum au facut-o si inaintasii lui, unii au platit cu viata si sunt acum in randul sfintilor. Dar tu de unde sa stii asa ceva. Voua v-a spalat creierul idiotii astia care spun ca la mall si in mijloacle de transport nu este Covid in schimb la piata si in biserica se plimba liber si ataca pe toata lumea. Faci parte din categoria idiotilor (ca si cei de la ProTv) care spun ca a slujit in biserica fara masca. Toti preotii slujesc fara masca ATEILOR. Este trecut la punctul 3 din intelegerea semnata cu nesemnificativul guvern orban. La fel si actorii sau prezentatorii tv. Daca sunteti cat de cat corecti acest comentariu o sa apara pe site, daca nu sa fiti sanatosi!

  3. Dacă lui Mache îi păsa cu adevărat de sfântul Andrei, ar fi terminat construcțiile la mănăstirea de la peșteră în 18 ani de când e arhiepiscop la Constanța. Dar lui i-a păsat mai mult de hotelul pe care l-a făcut la Vatra Dornei, fără autorizație la incendiu.

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments