UPDATE Mazăre și Făgădău, în vizorul DNA. Sunt acuzați că au înstrăinat terenuri din Mamaia

UPDATE Consilierii locali au votat ca UAT Constanța să se constituie parte civilă în acest dosar. 27 de consilieri din 27 prezenți au votat pentru.

Cei doi foști primari (PSD) ai municipiului Constanța sunt cercetați într-un nou dosar DNA. De data aceasta, anchetatorii îi acuză de înstrăinarea frauduloasă a unor terenuri din Mamaia Nord și Centrul Vechi.

Informația despre noul dosar în care cei doi sunt cercetați a fost furnizată de USR Constanța ai căror consilieri locali vor vota în ședința CL de astăzi ca UAT Constanța să se constituie parte civilă în dosarul DNA.

„Decebal Făgădau și Radu Mazăre sunt cercetați de DNA într-un nou dosar pentru înstrăinarea frauduloasă a mai multor terenuri. Potrivit procurorilor, cei doi sunt cercetați pentru fapta de abuz în serviciu pentru înstrăinarea presupus frauduloasă a mai multor suprafețe de terenuri în Mamaia Nord și în centrul vechi.

În dosarul pe numele lui Decebal Făgădau prejudiciul calculat este de 133 699 de euro, iar în cel al lui Radu Mazăre de 1 732 685,5 euro. Firmele care au cumpărat aceste terenuri sunt Seawiev Advertising și Astera Consulting”, spun cei de la USR Constanța.

Din primele informații, procurorii DNA Constanța au în vizor trei terenuri din stațiunea Mamaia, în suprafață totală de aproximativ 1.700 de metri pătrați și trei terenuri din centrul Vechi, de pe strada marinei, în suprafață totală de aproximativ 1.200 de metri pătrați.

Urmărește-ne pe:

3 COMENTARII

Comments are closed.

Doneaza