17.1 C
Constanța
miercuri, mai 12, 2021
Acasă Justiție UPDATE Mazăre și Făgădău, în vizorul DNA. Sunt acuzați că au înstrăinat...

UPDATE Mazăre și Făgădău, în vizorul DNA. Sunt acuzați că au înstrăinat terenuri din Mamaia

UPDATE Consilierii locali au votat ca UAT Constanța să se constituie parte civilă în acest dosar. 27 de consilieri din 27 prezenți au votat pentru.

Cei doi foști primari (PSD) ai municipiului Constanța sunt cercetați într-un nou dosar DNA. De data aceasta, anchetatorii îi acuză de înstrăinarea frauduloasă a unor terenuri din Mamaia Nord și Centrul Vechi.

Informația despre noul dosar în care cei doi sunt cercetați a fost furnizată de USR Constanța ai căror consilieri locali vor vota în ședința CL de astăzi ca UAT Constanța să se constituie parte civilă în dosarul DNA.

„Decebal Făgădau și Radu Mazăre sunt cercetați de DNA într-un nou dosar pentru înstrăinarea frauduloasă a mai multor terenuri. Potrivit procurorilor, cei doi sunt cercetați pentru fapta de abuz în serviciu pentru înstrăinarea presupus frauduloasă a mai multor suprafețe de terenuri în Mamaia Nord și în centrul vechi.

În dosarul pe numele lui Decebal Făgădau prejudiciul calculat este de 133 699 de euro, iar în cel al lui Radu Mazăre de 1 732 685,5 euro. Firmele care au cumpărat aceste terenuri sunt Seawiev Advertising și Astera Consulting”, spun cei de la USR Constanța.

Din primele informații, procurorii DNA Constanța au în vizor trei terenuri din stațiunea Mamaia, în suprafață totală de aproximativ 1.700 de metri pătrați și trei terenuri din centrul Vechi, de pe strada marinei, în suprafață totală de aproximativ 1.200 de metri pătrați.

3 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

USR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul cu noi

USR PLUS Constanța consideră că primarul municipiului, Vergil Chițac, pune mai presus de parteneriatul PNL-USR PLUS (care asigură majoritatea în Consiliul Local) sprijinul pentru...

Opt instituții fac controale haotice în Delta Dunării. Bogdan Bola: „Braconierii au de câștigat”

Delta Dunării este unică în lume și avem datoria de a o păstra într-o formă cât mai apropiată de cea naturală, să evităm urbanizarea...

De ce s-a predat Sorin Strutinsky în Italia. Șmecheria la care recurg infractorii români

Sorin Strutinsky, mâna dreaptă a celebrului cuplu de infractori Radu Mazăre & Nicușor Constantinescu, s-a predat în luna martie autorităților din Italia. El era...

Joi, localitatea Corbu va rămâne fără apă. Vor fi afectate și localitățile Năvodari și Lumina

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi - 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire...

Recent Comments