-5.6 C
Constanța
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăPoliticăUn demisionar USR Constanța se întoarce în partid ca să ocupe un...

Un demisionar USR Constanța se întoarce în partid ca să ocupe un post de consilier județean rămas vacant

Fostul membru USR Constanța, Gilda Lazăr a decis să se întoarcă în partid, după ce în luna iunie a demisionat din organizație împreună cu alți opt membri, ca semn de protest față de unele acțiuni ale conducerii filialei.

Reînscrierea în partid are loc pe fondul plecării din postul de consilier județean a Andradei Dordea, din motive personale.

Înainte de demisia din partid, Gilda Lazăr era prima pe lista de suplenați ai consilierilor județeni USR PLUS, însă aceasta sugerează că analizează de mai multă vreme revenirea în partid.

„Am luat decizia sa mă reîntorc și sper să ajut la schimbare. Nu știu în ce măsură voi reuși dar mi-am dorit să încerc. Discuțiile privind reîntoarcerea nu sunt recente. În toată această perioada, de la încetarea activității și până acum, am primit mesaje și chiar mi s-a comunicat verbal că se dorește ca eu să revin asupra deciziei”, a declarat Lazăr pentru „Dobrogea Live”.

Aceasta a demisionat din USR Constanța la finalul lunii iunie, odată cu alți opt membri importanți ai organizației, atunci când conducerea filialei a fost acuzată de manevrarea alegerilor interne prin formarea de „autobuze cu votanți”.

La acel moment, publicația noastră a scris că nemulțumirile au început să apară înaintea desemnării delegaților pentru Conferința Județeană, care votează componența Biroului Județean (forul de conducere al partidului în teritoriu), dar și lista celor care au mers la congresul național al alianței din octombrie.

Demisionarii acuzau conducerea filialei județene a partidului că și-a constituit și fidelizat un grup format în special din membri nou veniți sau aduși cu scopul de a vota în direcția indicată, manevră practicată și de alte partide, dar blamată în trecut de conduita morală a organizației.

Sursa foto: Consiliul Județean Constanța

Detalii despre acest subiect poți citi mai jos:

Cele mai populare

Recent Comments