29.4 C
Constanța
miercuri, august 10, 2022
AcasăPoliticăBogdan Bola: Ce au PNL și PSD astăzi? Acces la resurse publice...

Bogdan Bola: Ce au PNL și PSD astăzi? Acces la resurse publice uriașe și o structură de partid construită în 31 de ani

Deputatul constănțean Bogdan Bola (ex PNL) a anunțat că echipa demisionară din partidul liberal a depus actele pentru înregistrarea noului partid Forța Dreptei, ocazie cu care a invitat locuitorii județului să se alăture formațiunii politice.

De asemenea, parlamentarul spune că formațiunea politică pe care o va reprezenta în teritoriu în calitate de președinte va ataca “construcția hidoasă – adică noul USL”.

“Alături de colegi vechi, pornind pe un nou drum. Am depus astăzi actele pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei la Tribunalul București. Noi credem că este un demers de care România are nevoie, după trădarea gravă pe care a comis-o PNL, lăsându-i fără reprezentare pe oamenii de dreapta din întreaga țară.

Ce au PNL și PSD astăzi? Acces la resurse publice uriașe și o structură de partid construită în 31 de ani.

Ce avem noi? Consecvență, coloană vertebrală și oameni buni alături, dornici să schimbe în bine viitorul nostru, al tuturor.

De astăzi, începem să construim echipa cu care vom ataca, prin toate mijloacele juridice și amendamente în folosul cetățeanului, construcția aceasta hidoasă, numită pompos Coaliția pentru Reziliență, Dezvoltare și Prosperitate (adică noul USL).

Toți cei care vor dori să vină alături de noi, să formăm o echipă unită pentru Constanța îi invit să ni se alăture.

Aceasta nu este o adeziune, ci o simplă formalitate de început, de susținere, un fel de „prime gânduri” pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a comunica mai eficient între noi”, se arată într-un mesaj al deputatului.

Cele mai populare

Recent Comments