Primării DobrogenePrimăria Constanța îi face campanie electorală, pe bani publici, candidatului Vergil Chițac...

Primăria Constanța îi face campanie electorală, pe bani publici, candidatului Vergil Chițac (PNL)

Primăria Municipiului Constanța se află, oficial, în campanie electorală, deși acet lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio instituție a statului român nu se implică pentru a stopa fenomenul, Primăria cheltuiește bani publici pentru a-i face o asiduă campanie electorală lui Vergil Chițac (PNL), cel care ocupă în prezent funcția de edil.

În ultimele 6 zile, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Constanța au fost distribuite nu mai puțin de cinci postări ale candidatului Vergil Chițac, postări realizate de acesta pe pagina sa de socializare. postările sunt despre „realizările” sale din timpul mandatului, lucrări sau alte proiecte.

Pagina de Facebook a Primăriei Constanța are peste 117.000 de urmăritori, fiind o platformă electorală de care Vergil Chițac se folosește acum din plin, după ce trei ani și jumătate a ignorat total comunicarea cu mass-media sau cu cetățenii.

Cel care se ocupă de departamentul de comunicare al Primăriei Constanța este Doru Iordache, consilierul personal al primarului Chițac, a cărui fișă a postului este ținută la secret.

Am solicitat explicații de la reprezentanții departamentului de comunicare al Primăriei Constanța (angajați plătiți din bani publici), iar aceștia ne-au explicat că a fost decizia lor de a-i distribui postările lui Vergil Chițac deoarece este primarul în funcție.

Vă reamintim faptul că, în trecut, și liderii PSD, care conduceau județul Constanța, se foloseau de instituțiile publice subordonate pentru a-și face campanie electorală (citește aici).

Citește și:

Cum i-a mințit Vergil Chițac pe constănțeni. Episodul 2 – „Constanța Puternică are nevoie de tineri”

Cum i-a mințit Vergil Chițac pe constănțeni. Episodul 1 – „Sunt convins că două spitale noi se pot realiza în mandatul 2020-2024”

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Doneaza