Mașina lui Horia Constantinescu, parcată neregulamentar în fața Primăriei, în “Vinerea Verde”

Mașina șefului executiv al Direcţiei de Servicii Publice din Primăria Constanţa, Horia Constantinescu, a fost fotografiată parcată pe carosabilul din fața municipalității, într-o zonă în care oprirea este interzisă.  

De altfel, reprezentantul Primăriei a parcat chiar în dreptul semnului “oprirea interzisă”, însoțit de avertismentul că riscă ridicarea autovehiculului.

Trebuie subliniat că Hora Constantinescu este unul dintre iniţiatorii controversatului regulament al parcărilor.

Mai mult de atât, abaterea de la regulile rutiere a avut loc chiar în “Vinerea Verde”, la doar o săptămână după ce primarul Vergil Chițac a anunțat aderarea municipalității la programul național cu acest nume.

În cadrul inițiativei, municipalitatea Constanța a decis închiderea parcării Primăriei pentru angajații instituției, în încercarea de a încuraja constănțenii, prin forța exemplului, să opteze pentru mijloace de transport alternative în fiecare vineri.

““Vinerea Verde” este o inițiativă de mobilitate urbană la nivel national, prin care dorim să promovăm transportul alternativ în scopul reducerii poluării, dușmanul invizibil care afectează sănătatea tuturor. Pentru că doar implicarea unui număr cât mai mare dintre noi poate face diferența, vă îndemn la o participare cât mai mare, care să fie un semnal de mobilizare pentru întreaga populație”, transmitea edilul Vergil Chițac în urmă cu o săptămână.

Horia Constantinescu nu răspuns solicitării noastre de a ne acorda un punct de vedere legat de subiect.

Citește și: Accesul mașinilor angajaților Primăriei Constanța în parcările instituției va fi restricționat în fiecare vineri

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. Ba sunteți prosti ? Nu Cunoașteți semnele de circulație . Interzicerea opriri este valabilă de la semn înainte .

Comments are closed.

Doneaza