-5.6 C
Constanța
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăPoliticăLucian Lungoci (PSD), despre vizita ministrului Rafila la Spitalul de Boli Infecțioase:...

Lucian Lungoci (PSD), despre vizita ministrului Rafila la Spitalul de Boli Infecțioase: Chițac este „apt” să spună orice

Lucian Lungoci, deputat PSD de Constanța, a postat pe Facebook un mesaj referitor la situația Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța și anunțata vizită a ministrului Sănătății.

Nu am habar ce explicații îi va da primarul Vergil Chițac ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, referitor la situația Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, dar știu sigur că este “apt” să îi spună orice. Orice fără legătură cu interesul constănțenilor!”, scrie deputatul.

Lucian Lungoci spune că primarul poate invoca explicații de natură tehnică sau financiară, lipsa anumitor avize, legislație, dar, pe fond, problema este că valul 5 al pandemiei de COVID-19 prinde nefuncțional un spital unde măcar containerele existente și laboratorul pentru elavuarea în ambulatoriu a pacienților puteau fi utilizate.

Deputatul PSD spune că aceste posibilități sunt arătate chiar de medici ai Spitalului de Boli Infecțioase, precum dr. Cora Mitroi Maxim, cea mai vocală persoană din cadrul acestei unități.

„O spun, pe șoptite și cu teamă, angajații spitalului. Cei cărora le-a fost închisă gura cu notificări amenințătoare. Notificări trimise de conducerea Spitalului de Infecțioase. Conducere numită politic! Mai corect spus de conducerea instalată sub semnătura lui Vergil Chițac, în cazul directoarei interimare și a teleportării consilierului PNL Adriana Câmpeanu direct în scaunul de președinte al Consiliului de Administrație. Să mă mai întreb ce legătură are stomatologia cu infecțioasele… Nu o mai fac, dar nici nu pot să nu constat că nici ea, nici domn primar și nici echipa sa nu au consultat pacienții în curte, în containere și în ambulanțe! Doctor Cora Mitroi Maxim și tot personalul de la Infecțioase au făcut-o! Timp de 2 ani, în pandemie, fără să se plângă…”, subliniază Lucian Lungoci.

„Nu am habar ce explicații îi va cere Alexandru Rafila lui Vergil Chițac, dar sper că primarul Constanței îi va arăta ministrului Sănătății că are bun simț administrativ”, adaugă deputatul PSD.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments