-4.6 C
Constanța
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăPrimării DobrogeneColaborarea Primăriei cu fosta POMACOST, criticată de consilierii USR Constanța. Vor sesiza...

Colaborarea Primăriei cu fosta POMACOST, criticată de consilierii USR Constanța. Vor sesiza prefectul

Consilierii locali ai USR Constanța au anunțat luni, într-o conferință de presă, că vor sesiza instituția Prefectului în legătură cu continuarea colaborării Primăriei Constanța cu fosta Pomacost, actualmente Garden Shop.

Dobrogea Live a arătat că Primăria Constanța plătește facturi către operatorul de servicii spații verzi Garden Shop Services (fost POMACOST), deși contractul între cele două părți a fost reziliat în luna februarie, după ce compania a decis să încheie colaborarea cu municipalitatea.

La scurt timp după anularea contractului, firma și-a schimbat atât acționariatul, cât și administratorul, și a solicit Primăriei reluarea colaborării începând cu luna iulie.

Sub presiunea că orașul era năpădit de buruieni, administrația locală a emis un ordin de lucru începând cu luna iunie, trecând, însă, peste faptul că contractul cu Garden Shop Services nu mai era valabil de patru luni și jumătate, ca urmare a rezilierii acestuia.

Cu toate acestea, firma, cu noul acționariat, și-a reluat activitatea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, după cum publicația noastră a relatat pe larg aici.

Primăria minte și spune că nu a plătit operatorul

Ilegalitatea a fost pecetluită în momentul în care Primăria a achitat primele facturi, în luna septembrie, așa cu apare în raportul de plăți postat pe site-ul municipalității, unde vedem că Garden Shop a încasat peste 67.600 lei.

Mai grav este că reprezentanții Primăriei încearcă să ascundă plățile efectuate către fosta Pomacost.

Continuă să citeși: Primăria Constanța insistă în ilegalitate și face plăți către fosta Pomacost fără un contract valabil – Dobrogea Live

Sursa foto: Garden Shop Services

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments