25.4 C
Constanța
miercuri, august 10, 2022
AcasăCulturăCum a fost cea de-a patra săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor...

Cum a fost cea de-a patra săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2022

A patra săptămână din SEAS 2022, cea care tocmai s-a încheiat, a adus în faţa publicului, în aer liber, trei spectacole valoroase, apreciate prin prezenţa numeroasă a spectatorilor şi prin aplauzele îndelungate.

Spectacolul „Cea mai frumoasă soție” de Eugene Labiche, în regia lui McRanin, una dintre comediile de succes ale Teatrului de Stat Constanța, a atras la Teatrul de Vară Soveja peste 300 de spectatori – constănţeni, dar şi turişti –, care au scos actorii la rampă, cu aplauze prelungite.

Vineri seară, muzicienii din Sorin Zlat Band au încântat publicul din Parcul Arheologic cu proiectul lor Groove Garden – un concert de jazz-funk, excepțional interpretat de artiști experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc şi internațional. Spectatorii prezenţi au vibrat alături de trupă, au cântat şi chiar au dansat, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm, cu bucurie, că şi acest concert a fost un succes.

Sâmbătă seară, la Teatrul de Vară Soveja, talentații artiști din trupa directorului de scenă Victor Ioan Frunză au oferit o lecţie de teatru. Cu toate că a avut prima reprezentaţie în 1662, pe vremea Regelui Soare, piesa „Școala nevestelor” de Moliere, cu un text adaptat la vremurile noastre chiar de interpretul rolului principal, actorul Adrian Nicolae, a stat la baza unei montări senzaționale, aplaudată şi aclamată de un public numeros, de peste 400 oameni, marcând finalul încă unei săptămâni de succes la SEAS 2022!

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

Organizatorii le mulțumesc partenerilor (Florăria Magnolia, Barrissimo Cocktail Bar, restaurantul Mangia Mangia, restaurantul Bierhaus, Plaja Gaia) și celor care doresc să încurajeze participarea la evenimente culturale, așa încât toți spectatorii noștri beneficiază de reduceri prezentând un bilet la un spectacol din săptămâna respectivă.

sursa foto: Teatrul de Stat Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Recent Comments