10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăActualitateChițac și ai lui au luat „pe persoană fizică” orașul Constanța. Marea...

Chițac și ai lui au luat „pe persoană fizică” orașul Constanța. Marea japcă a primăriei

După ce a scăpat din mâna lui Mazăre și Făgădău, care au vândut orașul la metru pătrat, Constanța a încăput pe mâna lui Chițac, amiralul demonstrându-ne că întotdeauna „se poate și mai rău”.

În timp ce ne cerea să „avem încredere”, Chițac și prietenii săi au trecut orașul pe persoană fizică, deoarece unitate administrativ-teritorială nu suntem atâta timp cât Hotărârile de Consiliu Local nu se pun în aplicare, iar urbea suportă doar toanele oamenilor de la „Casa Albă”.

Primăria lui Vergil Chițac (a Constanței nu pare să fie) a lansat colecția de vară-toamnă a panourilor care indică zonele de parcare, tarifele, aplicațiile și altele. Doar că, ceea ce scrie acolo nu este totuna cu ce au votat consilierii locali ai orașului.

Ignorând amendamentul făcut de consilierii locali la Regulamentul parcărilor, amendament ce prevede că în anumite zone parcare va fi gratuită în primele 30 de minute, „ai lui Chițac” ne informează pe acele panouri că plata parcării se face imediat ce ai pus mașina pe un loc pe care administrația a tras cu bidineaua o linie albă.

Așadar, adio legislativ, bine ai venit japcă.

Pe principiul „cine nu e cu noi, e PSD-ist”, mâna de oameni din jurul lui Chițac are grijă să înfiereze cu mânie „feisbucară” pe oricine comentează în front. De la Horia, alias isus, alias cattani, aflăm că ei pot face tot ce vor la început de mandat deoarece lumea va uita în următorii ani. Cu alte cuvinte, victima își va iubi călăul.

Regulamentul Parcărilor a fost examenul picat cu brio de primăria lui Chițac. Plecând de la lipsa de comunicare, încălcarea legii în ceea ce privește dezbaterea publică (primul Regulament a fost postat fără anexele care delimitau zonele), „ai amiralului” au demonstrat doar aroganța celor plini de bani care nu suportă „pulimea”. Mai mult, au încălcat și deciziile luate de consilierii locali.  

Un singur lucru stă în calea acelor panouri ce vor da drumul la japcă din partea primăriei: bălăriile din oraș, care sunt mai înalte decât orice semn rutier.

Citește și:

Alianța USR PLUS-PNL-Vergil Chițac a început să scârțâie

Vergil Chițac: Din Primăria Constanța vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba

Constanța redevine oraș bogat. După roata „ca-n Londra”, Chițac aduce coșul de gunoi „ca-n Anglia”, cu 2.941 de lei bucata

Cele mai populare

Recent Comments