Vergil Chițac: Din Primăria Constanța vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba

Într-o postare recentă pe pagina de socializare, Vergil Chițac, primarul ales al Constanței, răspunde unor acuzații care i se aduc cu privire la acțiunile pe care le va întreprinde după ce va prelua mandatul de primar.

Potrivit lui Chițac „circulă fel de fel de informații sub formă de bârfă”, pentru care consideră că trebuie să facă unele lămuriri.

Astfel, Chițac precizează că vor pleca din Primărie doar cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba.

Postarea integrală:

„Dragii mei, pentru că circulă fel de fel de informații sub formă de bârfă, aș vrea să fac câteva remarci:

1. Se zvonește că voi concedia foarte mulți funcționari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Cred în buna credință a oamenilor.

2. Se zvonește că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot și care au avut rezultate. Știu și cred că oamenii mari pot face lucruri mari.

3. Se zvonește că voi intra in război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business și veți vedea asta. Știu și cred că afacerile private sunt motorul economiei locale.

4. Se zvonește că voi avea o relație contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine și familia mea în campania electorală, știu și cred că presa este esența democrației.

Aveți încredere!”

Urmărește-ne pe:

Doneaza