Apelul Primăriei Cernavodă: „Păstrați curățenia, nu aruncați deșeurile în locuri nepermise”

Primăria Orașului Cernavodă a lansat un apel către locuitori pentru păstrarea curețeniei și depozitarea deșeurilor doar în locurile amenajate.

În ultimele luni, angajații SC Utilități Publice Gospodărie Comunală SRL au desfășurat acțiuni de curățare a domeniului public și privat la nivelul întregului oraș.

De asemenea, aceeași societate a Consiliului Local a început toaletarea copacilor, curățarea și igienizarea spațiilor verzi, și plantarea de arbuști ornamentali și flori.

Citește și: Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă

„Ne dorim să trăim într-un mediu curat și sănătos, motiv pentru care venim cu rugămintea și către dumneavoastră, cetățenii, să păstrați curățenia în spatiile publice, să nu aruncați deșeurile rezultate din gospodărie în locuri nepermise și să atrageți atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei”, spun reprezentanții primăriei.

Administrația locală a orașului Cernavodă anunță faptul că Direcția Poliție Locală din cadrul aparatului de specialitate a primarului orașului Cernavoda a aplicat de la începutul anului un număr de aproximativ 80 de sanciuni ca urmare a nerespectării de către unii cetățeni a curățeniei în localitate.

Citește și:


Urmărește-ne pe:

Doneaza