-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPrimării DobrogeneCurățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor...

Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă

Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

„Una dintre condițiile de bază pentru un nivel ridicat al confortului cetățenilor este curățenia orașului”, spun reprezentanții societății Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

În acest sens se înscriu activitățile angajaților pentru amenajarea spațiilor verzi și pentru ecologizarea mai multor zone din Cernavodă.

În ultimele zile, s-au adunat tone de reziduuri aruncate în anumite locuri din cartierul Columbia, pe strada Gării, în zona Complexului Școlar și Parcul Central. Angajații Utilități Publice-Gospodăria Comunală au acționat atât manual cât și mecanizat pentru a reda curate aceste spații publice.

Bunul trai al locuitorilor contează, iar acesta începe cu curățenia orașului”, mai spun reprezentanții societății.

Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă se ocupă de colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, de întreținerea tuturor spațiilor verzi (precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor), măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

Citește și:

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments