Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă

Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

„Una dintre condițiile de bază pentru un nivel ridicat al confortului cetățenilor este curățenia orașului”, spun reprezentanții societății Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

WhatsApp Image 2021 04 15 at 13.37.03 1
Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă 3

În acest sens se înscriu activitățile angajaților pentru amenajarea spațiilor verzi și pentru ecologizarea mai multor zone din Cernavodă.

În ultimele zile, s-au adunat tone de reziduuri aruncate în anumite locuri din cartierul Columbia, pe strada Gării, în zona Complexului Școlar și Parcul Central. Angajații Utilități Publice-Gospodăria Comunală au acționat atât manual cât și mecanizat pentru a reda curate aceste spații publice.

Bunul trai al locuitorilor contează, iar acesta începe cu curățenia orașului”, mai spun reprezentanții societății.

WhatsApp Image 2021 04 15 at 13.37.03
Curățenia orașului, una dintre condițiile de bază pentru confortul sporit al oamenilor din Cernavodă 4

Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă se ocupă de colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, de întreținerea tuturor spațiilor verzi (precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor), măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

2 COMENTARII

Comments are closed.

Doneaza