13.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăPoliticăRemus Negoi: Cîțu nu mai poate fi premier! Nu ieşim de la...

Remus Negoi: Cîțu nu mai poate fi premier! Nu ieşim de la guvernare

Senatorul constănțean Remus Negoi afirmă că prin demiterea ministrului Sănătății, premierul Florin Cîțu a cedat în fața mafiei din sănătate, în consecință acesta nu mai poate fi premier.

“Premierul Cîțu a dat dovadă de laşitate, egocentrism şi cedare în fața mafiei din sănătate. A dovedit că e un lider slab, mânat de orgolii personale. Şi de interesele din sănătate, interesele alea josnice. Şi NU mai poate fi premier!”, a scris senatorul USR PLUS pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că, contrar dorințelor “multora”, USR PLUS nu va părăsi guvernarea.

“Dl. Cîțu a fost crainic pentru dl. Arafat, în cazul tragediei de la Victor Babeş. Atât, nimic mai mult. În schimb, a fost inamicul nr. 1. Noi, USR PLUS, vom avea un Comitet Politic național în care vom decide ce vom face mai departe. NU ieşim de la guvernare. Spre disperarea multora… Să nu-şi închipuie cineva, mai ales mafia din sănătate, că le va fi bine în continuare. Dimpotrivă”, a precizat politicianul.

De asemenea, șefii alianței au afirmat miercuri că USR PLUS retrage sprijunul politic acordat premierului Cîțu, ca effect al demiterii lui Vald Voiculescu.

Cele mai populare

Recent Comments