FOTO Lucrări de primăvară în orașul Cernavodă. Cum arată serele unde sunt cultivate florile

Printre puținele administrații locale care cultivă flori pentru înfrumusețarea localității, în propriile sere, este orașul Cernavodă. Astfel, la început de primăvară, oamenii pot vedea aceste flori plantate în zonele verzi ale urbei.

O parte din angajații Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă sunt în aceste zile ocupați cu plantarea de flori (în special panseluțe) în parcuri, piațete (Trust) și alte zone verzi.

WhatsApp Image 2021 04 08 at 14.32.55
FOTO Lucrări de primăvară în orașul Cernavodă. Cum arată serele unde sunt cultivate florile 6

Panseluțele fac parte din familia Violaceae. În popor le mai cunoaștem și ca „pânzele” sau „viola”. Aceste flori se dezvolta cel mai bine în zone cu climat temperat, cum este țara noastră. Ele sunt cultivate în serele societății, iar primăvara sunt plantate în zonele verzi ale orașului. Panseluțele înfloresc primăvara și toamna.

WhatsApp Image 2021 04 08 at 14.32.55 1
FOTO Lucrări de primăvară în orașul Cernavodă. Cum arată serele unde sunt cultivate florile 7

Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă este o societate înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

WhatsApp Image 2021 04 08 at 15.47.23
Serele SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă

Cu aproximativ 250 de angajați, firma oferă locuitorilor din Cernavoda o localitate cât mai curată, atât prin colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, cât și prin întreținerea tuturor spațiilor verzi precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor, măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

WhatsApp Image 2021 04 08 at 15.47.07
Serele SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă

Societatea este dotată cu un parc auto pentru activitățile de profil. Toate utilajele sunt alocate lucrărilor care se desfășoară conform unui grafic de lucru pe fiecare zonă.

Utilități Publice – Gospodăria Comunală participă alături de întreaga comunitate la îndeplinirea obiectivelor impuse în ceea ce priveșe colectarea selectivă a deșeurilor, respectând toate normele europene în domeniu.

WhatsApp Image 2021 04 08 at 15.50.19 1
Serele SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă

Urmărește-ne pe:

3 COMENTARII

Comments are closed.

Doneaza