9 C
Constanța
duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Cultură Spectacolul „Ziua Z”, live, online, hibrid, justițiar

Spectacolul „Ziua Z”, live, online, hibrid, justițiar

Ziua Mondială a Teatrului (27 Martie) este sărbătorită de Teatrul de Stat Constanța printr-unun spectacol online, perfect adecvat restricțiilor impuse de pandemie. Totul este în direct și este construit cu emoții autentice și cu energii artistice intense.

„Ziua Z” este teatru hibrid, transmis live, online, nerecomandat persoanelor sub 16 ani, un spectacol ce testează modurile prin care teatrul mai poate fi prezent și relevant în viețile noastre în acest moment, în care Constanța se află în scenariul roșu, propunând un concept artistic dinamic, adaptat realităților pe care le trăim. Montarea e construită pe două planuri – susținute de filmări live care se desfășoară atât într-o mașină care gonește pe străzile orașului, cât și în studioul unei televiziuni locale, aflate pe scena TSC. „Ziua Z” va putea fi vizionat și din sala de spectacol, de îndată ce accesul pentru public va fi permis.

Spectacolul, cu durata de o oră, este programat sâmbătă, 27 martie, de la ora 17:00, și duminică, 28 martie, de la ora 17:00. Biletul, poate fi achiziționat de pe platforma Mystage (https://www.mystage.ro/spectacole/ziua-z-2665), unde există și instrucțiunile pentru vizionare. Cu prețul unui bilet, spectacolul poate fi vizionat online de o familie întreagă. Publicul este invitat să urmărească spectacolul live sâmbătă sau duminică, de la 17:00, iar înregistrarea rămâne disponibilă timp de opt (8) ore.

„Ziua Z”

Spectacolul spune povestea a patru tineri care plănuiesc răpirea fiului unui influent om de afaceri. Acțiunea lor se vrea a fi una justițiară, în condițiile în care fiul a scăpat de închisoare după intervenția salvatoare a tatălui. Mai mult decât atât, cei patru se folosesc de acest moment intens mediatizat pentru a lansa un manifest și o nouă mișcare prin care se urmărește o schimbare de paradigmă în România de azi.

Scenariul, special conceput pentru acest spectacol, este semnat de Ionuț Sociu, regia îi aparține lui Bobi Pricop, scenografia – Oanei Micu, director de imagine, sunet și montaj esteMihai Cosmin Popa, muzica originală este compusă de Eduard Gabia, iar Răzvan Rusu coordonează programarea și asigură suportul tehnic. 

În distribuție: Marian Adochiței, Theodor Șoptelea, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Andrei Bibire, Lana Moscaliuc, Lucian Iftime, Nina Udrescu, Iulian Enache, Mirela Pană, Liviu Manolache, Dan Cojocaru, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Georgiana Mazilescu, Liliana Cazan, Ștefan Mihai, Cristiana Luca, Laura Crăciun, Andu Axente, Adrian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Ce foști parlamentari dobrogeni își vor pensiile speciale înapoi. Au deschis procese în instanță

Un fost parlamentar primea minimum 2.131 de lei pe lună pentru un mandat de patru ani. Cei care au avut de la trei mandate...

Două noi investiții în rețele de apă și de canalizare pentru locuitorii din zona de sud a litoralului

RAJA SA a semnat astăzi – 16 aprilie 2021, două noi contracte de lucrări, CL 41 și CL 46, prevăzute în amplul Proiect Regional...

Miercuri, localitatea 23 August și stațiunile Olimp și Neptun vor rămâne fără apă

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și sectorizare, la nivelul Gospodăriei de apă - Tatlageac, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri –...

Trafic îngreunat în zona Tomis III din Constanța

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr....

Recent Comments