13.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăActualitateSingurul candidat pentru șefia CJAS Constanța a dat bir cu fugiții. „Concursurile...

Singurul candidat pentru șefia CJAS Constanța a dat bir cu fugiții. „Concursurile pe bune sunt un început bun”

Doar 5 dintre cei 33 de candidați înscriși pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) au reușit să treacă de proba scrisă a concursului.

Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății care a inițiat acest concurs.

La proba scrisă doar 5 dintre 33 de candidați au promovat. Ca să promoveze, fiecare candidat trebuia să obțină o notă de peste 7.

19 candidați au luat sub 5, iar 26 candidați au luat sub 6. Au fost și 21 de candidați care nu s-au prezentat la concurs, printre aceștia numărându-se și candidatul pentru ocuparea funcției de director al CJAS Constanța.

Candidatul pentru CJAS Constanța a absentat

Proba scrisă a constat în 10 întrebări stabilite în baza unei bibliografii: care sunt serviciile medicale care nu sunt decontate din Fondul Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, lista documentelor care atestă calitatea de asigurat în România sau minimum cinci propuneri pentru eficientizarea cheltuielilor în asistența medicală spitalicească.

Printre cei 54 de înscriși s-au aflat 24 de directori în funcție.

La Casele județene unde nu se va ocupa postul de director se va organiza un alt conscurs.

Cele mai populare

Recent Comments