PoliticăRizea (REPER): Un individ care își rupe în bătaie nevasta nu are...

Rizea (REPER): Un individ care își rupe în bătaie nevasta nu are ce căuta în Parlament!

Deputatul contănțean Cristina Rizea a afirmat că oficialii care sunt violenți inclusiv cu propria familie nu au cum să reprezinte în Parlament interesele românilor vulnerabili, comentariu făcut în contextul scandalului provocat de deputatul AUR, Dumitru Focșa, care și-a bătut soția în cursul acestei săptămâni.

„Un individ care își rupe în bătaie nevasta nu are ce căuta în Parlamentul României. Extremismul AUR lovește din nou, de data asta la propriu.  Cum am putea crede, oare, că un parlamentar care bate o femeie, mama copilului său ar putea apăra drepturile și interesele românilor vulnerabili dacă nu e capabil să respecte nici drepturile fundamentale ale celor din familia lui?

În România există o problemă gravă cu violența domestică și asta doar din datele cunoscute. În realitate, fenomenul este de o amploare mult mai mare pentru că majoritatea victimelor rămân tăcute și nu cer ajutor.  Și până nu o să înțelegem, ca victimă, că nu e o rușine să ceri ajutor, iar ca agresor, că e o rușine să lovești, nu o să începem să ne facem bine. Mai cred că noi femeile ar trebui să fim mai unite, să ne sprijinim mai mult, să ne ascultăm și să ne auzim mai mult una pe cealaltă. Eu sunt aici oricând aveți nevoie de mine.

Repet, un individ care își rupe în bătaie nevasta nu are ce căuta în Parlamentul României, indiferent din ce partid face parte!”, a scris Rizea pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza