0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăPrimării DobrogeneProprietarul Grădinii de vară “Tomis” invită Primăria să analizeze o eventuală achiziție...

Proprietarul Grădinii de vară “Tomis” invită Primăria să analizeze o eventuală achiziție a obiectivului

Giuliano Talpeș, proprietarul Grădinii de vară “Tomis” din Parcul Arheologic, spune că obiectivul din centrul Constanței se află în conservare în așteptarea unui potențial cumpărător, care ar putea fi chiar Primăria.

“Așa cum ne trimite înștiințările de plată, Primăria ar putea să ne trimită și o solicitare de discuții în privința unei eventuale achiziții a Grădinii de vară “Tomis”. Până acum nu am avut nicio discuție pe tema asta, dar ar putea să vină cu o propunere”, a declarat Talpeș pentru “Dobrogea Live”.

Omul de afaceri a precizat că nu vrea să înainteze o valoare a proprietății, însă aceasta va fi raportată la prețul pieței și se arată flexibil în negocieri.

„Valoarea obiectivului este raportat la prețul de piață al zonei. Bineînțeles, acesta poate fi stabilit în urma unei evaluări. Suntem foarte elastici în ceea ce înseamnă negocierea, nu suntem absurzi în privința prețului pe care l-am cere”, a adăugat proprietarul fostului cinema în aer liber.

Grădina de vară “Tomis” se află în Parcul Arheologic, în vecinătatea Primăriei Constanța, și se desfășoară pe o suprafață totală de 2.150 m2.

Sursa foto: Constanța Reală

Citește și: Primăria Constanța va întocmi un nou regulament de acces în Peninsulă

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments