2.4 C
Constanța
joi, decembrie 1, 2022
AcasăPolitică„Profesionistu’ de la Constanța” îl ceartă pe „pensionarul pervers”

„Profesionistu’ de la Constanța” îl ceartă pe „pensionarul pervers”

Săptămâna mare a campaniei electorale începe, așa cum era de așteptat, cu atacurile tuturor candidaților și partidelor împotriva tuturor candidaților și partidelor. Din peisajul urban al Constanței nu putea lipsi Claudiu Palaz, candidat al PMP la funcția de primar.

Palaz în acuză pe Vergil Chițac (candidatul PNL la primăria Constanța) că este un „pensionar pervers” deoarece „în perioada 2009-2016, când Vergil Chițac era necăsătorit, în toate declarațiile de avere, depuse la mai multe instituții ale statului, atât la rubrica BUNURI IMOBILE, cât și la rubrica VENITURI ALE DECLARANTULUI ȘI ALE MEMBRILOR SĂI DE FAMILIE, regăsim bunuri deținute împreună cu “SOȚIA”, precum și venituri ale acesteia”.

Adăugarea în declarația de avere a veniturilor unei  persoane fără legătură de rudenie, spun cei de la PMP Constanța, a avut ca scop ascunderea unor venituri pentru care nu există o proveniență legală. În acest sens, juriștii PMP analizează formularea unei plângeri penale privind falsul în declarații.

„Este cea mai perfidă jonglerie administrativă, Vergil Chițac depășind la acest capitol chiar și gruparea Mazăre-Strutinsky-Constantinescu. Acum înțelegem de ce “amiralul” Chițac refuză să trimită documentele pentru justificarea averii către Agenția Națională de Integritate, unde există un dosar pentru verificarea averii, la sesizarea Partidului Mișcarea Populară.

Acest pensionar care pozează în bunic inocent, cu pisicul lui Caramel cu tot, este de fapt un lup în piele de oaie, un lup care se vrea paznic la oi, un adevărat pensionar pervers.”, a declarat Claudiu Palaz.

La rîndul său, Claudiu Palaz a fost numit chiar de un coleg de partid, Robert Turceascu, „Profesionistu’ de la Constanța”, imediat ce un sondaj de opinie îl cota pe Palaz cu 2% intenție de vot.

„Să fii tu Profesionistu’ de la Constanța și să n-ai nici 2% în sondaje, asta înseamnă că ai cam tuflit catargul de la Pavilionul Expozițional pînă, hăt, la piciorul podului de la Agigea!”, scrie Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: SONDAJ IRES: Stelian Ion 22%, Vergil Chițac 25%, Decebal Făgădău 24% – VIDEO

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments