1.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPoliticăRobert Turcescu, despre Claudiu Palaz: „Să fii tu Profesionistu' de la Constanța...

Robert Turcescu, despre Claudiu Palaz: „Să fii tu Profesionistu’ de la Constanța și să n-ai nici 2% în sondaje”

Recentul sondaj făcut de INSCOP în municipiul Constanța îl poziționează pe candidatul PMP la funcția de primar, Claudiu Palaz, pe locul al șaselea, cu 2,2% intenție de vot.

Rezultatul sondajului i-a dat un bun motiv lui Robert Turcescu de a-l ironiza pe Claudiu Palaz, ambii fiind în același partid: PMP.

„Să fii tu Profesionistu’ de la Constanța și să n-ai nici 2% în sondaje, asta înseamnă că ai cam tuflit catargul de la Pavilionul Expozițional pînă, hăt, la piciorul podului de la Agigea!”, scrie Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Sondajul INSCOP

Catargul de la Pavilionul Expozițional și zona Podului Agigea nu sunt inserate întâmplător în postarea lui Turcescu. Claudiu Palaz a fost implicat în afacerea catargul, o investiție de 80.000 de euro pe care Palaz a făcut-o cu girul Consiliului Județean.

În ceea ce privește „piciorul podului Agigea”, Turcescu face referire la o afacere de in care a fost implicat tatăl lui Palaz, o afacere cu terenuri situate în acea zonă care a adus familiei Palaz peste 3 milioane de euro.

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments