2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPoliticăSondaj IRES: Stelian Ion 22%, Vergil Chițac 25%, Decebal Făgădău 24% -...

Sondaj IRES: Stelian Ion 22%, Vergil Chițac 25%, Decebal Făgădău 24% – VIDEO

Stelian Ion, candidatul la funcția de primar al Constanței al USR-PLUS, a prezentat luni un nou sondaj de opinie, realizat la comanda formațiunii politice pe care o reprezintă.

Conform sondajului, Stelian Ion (USR PLUS) are 22% din opțiunea de vot, Vergil Chițac (PNL) 25%, iar Decebal Făgădău (PSD) 24%. „Diferența este foarte mică, suntem toți trei în marja deeroare. Avem șansa să ne recuperăm orașul” – Stelian Ion

LIVE Stelian Ion: sondajul IRES comandat de USR-PLUS pentru alegerile locale de duminică

LIVE Stelian Ion: sondajul IRES comandat de USR-PLUS pentru alegerile locale de duminică

Publicată de Stelian Ion pentru Constanța pe Luni, 21 septembrie 2020

„PNL, în loc să-și promoveze candidatul și programul (care este foarte prost), ne trag de tricou, trișează, lansează atacuri (pe banii mogulului Comănescu) și torpilează partidul și candidatul USR PLUS. Falsifică în mod abject niște sondaje pentru a crea iluzia că în Constanța singura soluție este fostul membru al PCR despre care am aflat recent că ziua era amiral, iar noaptea samsar imobiliar”, a mai spus Stelian Ion.

„Este o competiție între mafia PSD, mogulii care vor să-și impună candidatul la primărie – Chițac și eu, adevărata variantă de schimbare în Constanța”, declară Stelian Ion.

Singurul sondaj real este cel din 27 septembrie, spune Stelian Ion care atrage atenția că sondajele celelalte trebuie privite cu rezerve.

„Suntem umăr la umăr toți cei trei principali candidați. Acum există posibilitatea schimbării, spune candidatul USR PLUS.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments