PoliticăPărinții șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai, asociați într-o...

Părinții șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai, asociați într-o firmă înființată de șeful CJ Tulcea, Horia Teodorescu

Miruna si Mihail Claudiu Pascu, părinții șoferului drogat care a ucis cu mașina doi tineri la 2 Mai, dețin 40% din o firmă înființată de actualul președinte al Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu împreună cu soția sa, Mariana.

SRL-ul a fost înființat în 2001 de familia Teodorescu la Tulcea, iar în 2010, afacerea a fost cedată lui Marin Gostin, parter de afaceri ai soților Miruna si Mihail Claudiu Pascu, care au intrat și ei în firmă în anul 2015.

Firma deține Hotelul Carol I din Delta Dunării, Dunăvăţu de Jos, un resort de lux despre care presa vremii scria că șeful CJ Tulcea l-ar fi ridicat fără autorizație de construire și l-a vândut actualilor proprietari cu 282.000 euro.

Horia Teodorescu nu a răspuns apelurilor și mesajelor ’’Dobrogea Live’’ în care l-am întrebat dacă îi cunoaște pe soții Pascu.

Speed Travel, firma înființată de familia Teodorescu și deținută acum de părinții celui care a ucis cei doi copii la 2 Mai, are domeniu de activitate hoteluri si alte facilitati de cazare similare, iar în anul 2022 a raportat zero venituri și pierderi de 397.064 lei. 

Potrivit portalului Listă Firme, Miruna si Mihail Claudiu Pascu controlează în prezent patru firme.

Citește și:

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza