ActualitateO angajată a Universității "Ovidius" din Constanța a fost testată pozitiv cu...

O angajată a Universității „Ovidius” din Constanța a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Pentru prevenirea răspândirii virusului, conducerea Universității a anunțat o serie de măsuri. De asemenea, colegii angajatei îmbolnăvite au fost testați.

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, având în vedere faptul că una dintre angajatele din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS), revenită recent din concediu, a fost testată pozitiv”, se arată într-un comunicat al universității.

La Universitate s-a declanșat o anchetă epidemiologică internă pentru a se stabili toate persoanele cu care pacienta a intrat în contact.

„Totodată, astăzi, s-au dezinfectat toate spațiile administrative. De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii: restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor”, mai spune conducerea UOC.

Universitatea face un apel către toți angajații și studenții să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online: rectorat2@univ-ovidius.ro, registraturauoc@univ-ovidius.ro.”

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza