0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăActualitateMurad „l-a reevaluat” pe Orban. În urmă cu o lună: „Orban nu...

Murad „l-a reevaluat” pe Orban. În urmă cu o lună: „Orban nu știe să facă nimic”. Azi l-a invitat la Olimp

Pe agenda premierului figurează astăzi, de la ora 20.00, participarea la inaugurarea Hotelului Amfiteatru din Olimp, o investiție a omului de afaceri Mohammad Murad. În urmă cu o lună, între premier și Murad au existat mai multe schimburi de replici și acuzații grave.

La începutul lunii iunie, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), condusă de Mohammad Murad, susţinea că 70% dintre hotelierii şi restaurantele de pe litoral vor da faliment dacă acestea nu vor putea primi clienţi din data de 15 iunie.

Totodată, patronatele ameninţau că vor da în judecată Guvernul României dacă restaurantele rămân închise. Iniţial vorbeau despre subminarea economiei naţionale, ulterior oamenii de afaceri au spus că acuzaţiile vor fi formulate de avocaţi specializaţi în procese cu statul român.

„Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, spunea pe 11 iunie Mohammad Murad.

La amenințările cu judecata. Premierul Orban a răspuns: „Ce patronate din turism au dat această declaraţie? Patronatele din turism sunt foarte multe. Există mai multe asociaţii patronale în turism cu care eu am avut un dialog constant. Că se mai naşte câte un năzdrăvan care spune… V-o spun foarte clar, pe evaluarea de risc epidemiologic, restaurantele în spaţii închise prezintă un risc epidemiologic major.”

A urmat replica „năzdrăvanului” Murad care punea că este convins că Orban „este mult mai deștept decât noi toți și datorită acestui lucru este admirat de milioane de români”.

În ciuda acestor declarații, în seara zilei de 23 iulie, premierul Orban va participa la inaugurarea Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, investiția omului de afaceri Mohammad Murad.

Citește și: Murad amenință că dă Guvernul în judecată. L.Orban: „Ce patronat a făcut declarația? Un năzdrăvan”

Mohammad Murad, ultimatum pentru Guvern: „Restaurantele hotelurilor să se deschidă pe 15 iunie!”

1 COMENTARIU

  1. Murad – un șperțar oportunist. Acum pozează în marele investitor de pe litoral. A uitat când vindea cartofi putrezi în bomba aia slinoasă…

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments