Mohammad Murad: „Nu mă sperie ministrul de Interne, nu mi-e frică de DNA”

Omul de afaceri Mohammad Murad a lansat „Atelierul de Afaceri” miercuri, 25 august, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Phoenicia Hotels din Mamaia Nord.

La conferință au participat și parlamentarii PSD ai județului Constanța (Felix Stroe, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci), primarul comunei Cumpăna (Mariana Gâju) și cel al orașului Năvodari (Florin Chelaru).

Citește și:Vergil Chițac, aceleași afaceri ca și Făgădău. Festival dat pe mâna unei firme dintr-un sat, fără angajați

Odată cu prezentarea celor 15 proiecte în care va investi, Murad a vorbit despre faptul că nu-i este frică de niciun atac din partea instituțiilor statului, amintind momentul campaniei electorale de anul trecut, când a candidat la funcția de primar al Mangaliei.

„Am fost onorat să fiu atacat, nu doar de Guvernul României sau de Ministerul de Interne, ci de toate structurile ca să nu ajungă (primar n.red.) o persoană care nu a avut nimic de luat, doar de dat.

Mohammad Murad a declarat, în același context, că el nu se teme de Departamentul Național Anticorupție. „Oricare dintre noi care încearcă să facă mai bine are de suferit dar asta pe mine nu mă impiedică. Nu mă sperie nici ministrul de Interne, nu mi-e frică de DNA și voi investi în continuare.”

În continuare, Murad s-a adresat parlamentarilor PSD Constanța (filială condusă și de condamnații la închisoare Radu Mazăre și Nicoșor Constantinescu): „Să nu vă fie frică de DNA când este vorba de Constanța și de proiectele pentru Constanța.”

Mohammad Murad alături de parlamentarii PSD Constanța

Citește și: Preotul traficant de droguri din Arhiepiscopia Tomisului, reabilitat

Urmărește-ne pe:

Doneaza