10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăActualitateUSR PLUS, despre Hollywood Walk Of Fame-ul lui Chițac: „O prostie (...)...

USR PLUS, despre Hollywood Walk Of Fame-ul lui Chițac: „O prostie (…) a unei minți tulburate”

Administrația Chițac nu se dezice de la avea idei trăznite pe banii constănțenilor. Dacă a cumpărat coșuri de gunoi ca-n Londra fără nicio jenă, primarul continuă cu ceasuri stradale și, de ce nu, cu un Hollywood Walk Of Fame.

Numai și numai idei originale și scumpe are primarul Constanței, Vergil Chițac. Deși orașul pare că se scufundă cu el la cârmă, edilul investește masiv în înfrumusețarea aceleași zone în care investea și Făgădău: Centrul vechi-Faleza Cazinoului.

De data asta vrea să amenajeze acolo Hollywood Walk Of Fame, o imitație după modelul american, dar care ne va costa peste 4 milioane de euro. Constanța este oraș bogat, din nou.

„În urmă cu două zile am aflat de existența proiectului Hollywood Walk Of Fame pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 31 August.

Prima reacție: am izbucnit în râs. A doua reacție a fost să pun întrebarea „ce e cu prostia asta?”. Mi s-a explicat ca e de bine, va fi frumos, undeva în Piața Ovidiu și vor fi stelele tuturor vedetelor ce vor veni continuu la Constanța. Wow… Bravo… idee extraordinară… pentru jumătatea secolului trecut.

Azi am aflat și cât ar urma să ne coste visul unei nopți de vară al unei minți tulburate…. și m-au luat durerile de cap! Între timp administrația se ocupă și de achiziție de ceasuri stradale… față de care noi, la USR PLUS, ne-am opus!”, spune Dumitru Caragheorghe, președintele USR PLUS Constanța.

Cele mai populare

Recent Comments