PoliticăMirela Garip a demisionat din USR Constanța și a părăsit Consiliul Local...

Mirela Garip a demisionat din USR Constanța și a părăsit Consiliul Local Municipal

Mirela Garip, o voce puternică în USR Constanța, și-a dat demisia din partid și a părăsit funcția de consilier local al municipiului.

Garip a declarat pentru ’’Dobrogea Live’’ că la baza demisiei stau motive personale, însă, din informațiile noastre, relațiile sale cu conducerea partidului s-au deteriorat după ce fostul președintele al organizației municipale, Dumitru Caragheorghe, a făcut un pas în spate pentru a crea spațiu de manevră lui Stelian Ion.

’’Am decis să plec din partid din motive personale, dar am încredere în oamenii din USR și cred în șansa Constanței de a renaște economic și cultural, sub conducerea lui Stelian Ion’’, ne-a transmis Mirela Garip.

Demisia acesteia vine la mai puțin de o lună după ce alt USR-ist, Romeo Stavăr-Vergea, a părăsit consiliul municipal – tot din motive personale.

Stavăr-Vergea va fi înlocuit în Consiliul Local de Andrei Brighidău

În privința Mirelei Garip, reprezentanții USR Constanța nu ne-au răspuns până la publicarea articolului cine o va veni în locul lăsat vacant la Consiliul Local, însă acesta ar putea fi Serdin Muctat.

Urmărește-ne pe:

Doneaza