-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăActualitateLime a lansat la Constanța serviciul de închiriere de trotinete electrice

Lime a lansat la Constanța serviciul de închiriere de trotinete electrice

Compania americană Lime a lansat în acest week-end, la Constanța, serviciul său de închiriere de trotinete electrice.

Lansarea vine la nici o lună după intrarea pe piața constănțeană a unei alte companii puternice din acest sector de mobilitate, Bolt.

Trotinetele Lime sunt disponibile în zona Poarta 1, parcurile Tăbăcărie, Arheologic şi Casa de Cultură, în Tomis II, Tomis III, faleză Nord, în Mamaia şi nu numai.

„Durează doar un minut să ajungi cu trotineta electrică din Piaţa Ovidiu la Cazino. Micromobilitatea trebuie sa fie o alternativă de transport naţională. Trotinetele sunt o soluţie de transport în aer liber, distractivă, comodă, inteligentă şi distanţată social pentru a ne reimagina stilul de viaţă urban, mai ales în momentele acestea cu COVID-19”, a spus managerul de operaţiuni Lime în România, Luca Mateescu.

Tarife Lime

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicaţia, localizează o trotineta de pe hartă şi o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucţiunile din aplicaţie şi să parcheze trotineta responsabil.

Să mergi cu Lime costă 3 lei pentru a debloca trotineta şi fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,6 lei.

În România, compania americană este prezentă în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța, iar la nivel european, ea activează în peste 40 de oraşe din 19 ţări.

Citește și: Bolt a lansat în Constanța serviciul de închirieri trotinete. Harta zonelor de amplasare

Cele mai populare

Recent Comments