2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateSingurul panou de orientare din Constanța îți arată că ești în două...

Singurul panou de orientare din Constanța îți arată că ești în două locuri în același timp

Unicul panou din Constanța destinat orientării turiștilor se află în cetrul vechi și indică două puncte distincte cu mesajul „EȘTI AICI”.

Practic, panoul montat de Primăria Constanța în Piața Ovidiu îi arată turistului că se află în același moment atât la intrarea pe strada Traian, cât și la cea de pe strada Revoluției.

Panoul a fost gândit să orienteze și turișii străini, întrucât mesajul este scris și în limba engleză, „YOU ARE HERE”.

Harta de informare turistică a fost montată în urmă cu mai bine de un an.

Norocul Primăriei este că nu se face de râs în fața multor turiști, întrucât restaurantul din apropierea panoului s-a extins atât de mult încât „capodopera” se află în acest moment în mijlocul terasei.

Cu toate că Municipiul Constanța este al treilea cel mai vizitat oraș din România (în statistici, în orașul Constanța este inclusă și stațiunea Mamaia, de unde se explică și locul în clasament n.r.), urbea de la malul mării nu are un centru de informare turistică, un site destinat turiștilor, ori alte mijloace de orientare a vizitatorilor.

Cu excepția panoului de față, bineînțeles.

1 COMENTARIU

  1. […] Mai mult de atât, reprezentanții Poliției Locale ne-au asigurat că au consultat și planul de amplasare, conform căruia spațiul privat al terasei este despărțit de cel public de un trotuar, care, conform autorizațiilor trebuia lăsat liber. Ori trotuarul a fost ocupat și blocat în totalitate de terasă (fig. 2 și galerie foto), astfel încât, în acest moment singurul panou din Constanța destinat orientării turiștilor se află chiar în mijlocul localului. […]

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments