12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăCulturăSpectacole suspendate la Teatrul de Stat Constanța. Un angajat a fost depistat...

Spectacole suspendate la Teatrul de Stat Constanța. Un angajat a fost depistat pozitiv cu COVID 19

Teatrul de Stat Constanța a anunțat că unul din angajații instituției a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, motiv pentru care, în weekendul care urmează nu se vor juca spectacole.

Pentru prima dată după jumătate de an, Sala Teatrului de Stat Constanţa s-a redeschis cu o premieră de William Shakespeare, sâmbătă, 5 septembrie.

Conducerea teatrului a mai transmis că va ține publicul „la curent cu toate evoluțiile ulterioare și cu programul Teatrului de Stat Constanța”.

Iată comunicatul integral:

„Unul dintre angajații teatrului, din atelierele de producție, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Persoana respectivă nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul.
Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanța nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare.
Dorim să îi asigurăm pe toți spectatorii noștri că, la spectacolele din weekend-ul anterior, toate măsurile de siguranță au fost aplicate, conform legii – spațiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatură și substanțe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă.
Vă informăm că am anunțat cu celeritate autoritățile competente despre cazul apărut și vă vom ține la curent cu toate evoluțiile ulterioare și cu programul Teatrului de Stat Constanța.”

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța

Cele mai populare

Recent Comments