Ipocrizie. Asociația lui Chițac, în 2019: Ce dreacu să facem cu conductele CET-ului, habarniștilor?!

În vara anului 2019, “Constanța Altfel”, asociația înființată de actualul primar Vergil Chițac și city managerul Felicia Ovanesian, critica în termeni duri decizia Consiliului Local de a adopta propunerea lui Decebal Făgădău de a prelua magistralele CET în vederea modernizării cu bani europeni.

“Noi v-am spus că-s o apă și un pământ și doar se prefac … altfel se au ca frații! Ce dreacu să facem cu conductele CET-ului, habarniștilor?!”, se arată într-o postare din 22 august 2019 a Asociației, făcând referire și la decizia consilierilor PNL de a vota proiectul.

ipocrizie constanta altfel 1
Ipocrizie. Asociația lui Chițac, în 2019: Ce dreacu să facem cu conductele CET-ului, habarniștilor?! 4

La două zile distanță, într-o altă postare, asociația actualei conduceri a Primăriei explică cât de păguboasă va fi mișcarea lui Făgădău pentru Constanța și că banii ar fi putut fi direcționați pentru parcuri și renovarea școlilor.

De asemenea, asociația condusă de Chițac și Ovanesian susținea că proiectul lui Făgădău nu are nicio șansă să fie finanțat cu fonduri europene.

ipocrizie constanta altfel 2
Ipocrizie. Asociația lui Chițac, în 2019: Ce dreacu să facem cu conductele CET-ului, habarniștilor?! 5

După cum se știe, după ce a devenit primar, Chițac nu doar că a continuat proiectele termice ale lui Făgădău, dar a început să le și însușească.

Iată cum astăzi vedem că primarul și city managerul se bat cu pumnul în piept că au înființat companie municipală (de asemenea, proiectul lui Făgădău) care a preluat rețeaua termică și activitatea aferentă.

De asemenea, se laudă că a accesat fonduri europene pentru înlocuirea conductelor exact pe programul vizat de Făgădău, însă despre care Chițac spunea că Constanța nu se încadrează.

După cum putem observa mai jos, asociația lui Chițac și Ovanesian susținea că Făgădău minte când spune că va accesa fonduri europene prin Axa 7 POIM, însă după ce a preluat conducerea primăriei, actual edil a aplicat fix pentru acest program.

ipocrizie constanta altfel 4
Ipocrizie. Asociația lui Chițac, în 2019: Ce dreacu să facem cu conductele CET-ului, habarniștilor?! 6

Iar ipocrizia actualei conduceri a Primăriei Constanța nu se oprește aici, Chițac însușindu-și o mulțime de proiecte pe care asociația “Constanța Altfel” le-a contestat puternic înainte de alegerile locale.

Sursa foto: Știrile PROTV

Citește și: Chițac a învins: gigacaloria se va scumpi. Constănțenii vor suporta subvenția abonaților RADET

Urmărește-ne pe:

Doneaza