Ionuț Stoica (Forța Dreptei), despre ineficiența Poliției Locale Constanța: „Vandalismul este sport național în oraș”

Ionuț Stoica, președintele Organizației de Tineret Constanța a Forța Dreptei și vicepreședinte național în cadrul BPN Tineret, semnalează faptul că primarul Constanței, Vergil Chițac, se plânge pe Facebook că sunt vandalizate obiective din oraș, însă nu se vede nicio măsură concretă sau mobilizare a poliției locale, cum ar fi instalarea de camere de supraveghere în cât mai multe zone publice.

Citește și: Poliția Locală Constanța, incapabilă să înțeleagă Legea? Motivarea în cazul femeii în scaun cu rotile căreia i s-a ridicat mașina

„Cu 37.829.000 de lei buget pentru poliția locală în 2023, puteți fi siguri că vandalismul este un sport național în orașul nostru. De parcă am juca în liga mare a haosului urban! Cu un buget mai mare decât orașe precum Cluj-Napoca sau Timișoara, pare că suntem campioni la cheltuirea banilor pentru… nici o schimbare vizibilă!”, spune Ionuț Stoica.

Citește și: Poliția Locală Constanța comite abuzuri pentru a-și crea o imagine favorabilă

Președintele Organizației de Tineret Constanța a Forța Dreptei arată că bugetul uriaș cheltuit de constănțeni cu poliția locală ar trebui să ne garanteze străzi mai sigure decât Fort Knox.

Scuze, ei de fapt sunt supereroi, au puterea de a face răufăcătorii vânzători de pătrunjel de vârsta atreia să dispară din intersecții. O dată la 2 zile văd cazuri noi de vandalism, oricum mai au puțin și dau vina pe persoane rău intenționate ce fac șantierele din oraș și nu le mai termină, sau le fac de foarte proastă calitate. Trăim în Constanța și asta ne ocupă toți nervii”, concluzionează Ionuț Stoica.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza