Ultimele ȘtiriÎncepând de astăzi puteți aprecia talentul participanților la concursul APA ESTE VIAȚĂ!

Începând de astăzi puteți aprecia talentul participanților la concursul APA ESTE VIAȚĂ!

Luna lui Mărțișor debutează cu mari emoții pentru participanții înscriși în concursul APA ESTE VIAȚĂ! – ediția 2023. Este timpul să dați sfară în țară pentru ca familia, rudele și prietenii să vă voteze în număr cât mai mare!

Începând de astăzi – 04 MARTIE 2023, lucrările înscrise în competiție au fost expuse virtual în cadrul unei galerii speciale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani.

Votul publicului va fi decisiv în alegerea celor mai inspirate creații artistice care ilustrează cât mai bine conceptul propus în acest an “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.

Lucrările care vor primi cele mai multe aprecieri până la data de 19 martie 2023 – ora 23.00, vor fi declarate câștigătoare. Tot ce trebuie să facă susținătorii este să intre pe pagina de Facebook RAJA S.A. sau să acceseze link-urile https://tinyurl.com/4way9j9d (pentru categoria 7-11 ani) și https://tinyurl.com/3a6kwmev (pentru categoria 12-16 ani) și să folosească butoanele LIKE sau LOVE pentru creațiile favorite.

Și nu uitați că premii cool sunt pregătite să ajungă la câștigători. Pentru fiecare categorie de vârstă, vor fi acordate trotinete electrice, biciclete, hoverboard-uri și vouchere la librăria Cărturești.

Fie ca cei mai talentați participanți să câștige!

Succes tuturor!

Biroul de Comunicare al RAJA S.A.

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza