12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăActualitateGarda de Mediu Constanța frizează penibilul. Constată ceea ce oamenii știu de...

Garda de Mediu Constanța frizează penibilul. Constată ceea ce oamenii știu de patru luni

Garda de Mediu Constanța transmite că a amendat Primăria Constanța cu suma de 50.000 de lei deoarece nu asigură suprafața de cel puțin 26 de mp de spațiu verde pe cap de locuitor.

„Dobrogea Live” v-a prezentat întreaga poveste a spațiului verde și a Registrului spațiilor verzi din Municipiul Constanța.

Odată cu anunțul că primăria a fost amendată, Garda de Mediu Constanța anunță că „s-a constatat că spaţiile verzi nu sunt întreţinute corespunzator şi s-a impus refacerea şi îngrijirea corespunzatoare a acestora.”

Citește și: Iarba verde i-a luat prin surprindere pe primarii municipiilor Constanța și Tulcea | Dobrogea Live

Cu alte cuvinte, Garda de Mediu constată în luna septembrie ceea ce toți constănțenii știu încă din luna mai: spațiile verzi din orașul Constanța nu au fost întreținute deloc anul acesta. La orice colț de stradă, parc, alee, bălăriile erau mai mari, iar oamenii au fost nevoiți să-și facă loc printre ele.

În tot acest timp, reprezentanții primăriei au fost ocupați să facă tot felul de comitete cetățenești de bloc și un regulament prin care să arunce vina și responsabilitatea îngrijirii acestr spații verzi în sarcina asociaților de proprietari.

Citește și: Garda de Mediu analizează conformitatea elaborării Registrului Spațiilor Verzi al Constanței

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments