0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăMarea NeagrăFostul șef al Vămii Cluj vrea să ridice un centru de înfrumusețare...

Fostul șef al Vămii Cluj vrea să ridice un centru de înfrumusețare cu spații de cazare pe taluz

Alain Florin Modrea, fostul şef al Vămii Cluj solicită Primăriei Constanța să-i emită aviz de oportunitate pentru construirea unei clinici de înfrumusețare cu spații de cazare chiar pe taluzul Constanței.

Fostul vameș, condamnat în 2013 la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, deține un teren 942 mp la doar câțiva metri de plajă, în dreptul Spitalului Militar Constanța.

Pe terenul format din două parcele, Modrea intenționează să ridice o facilitate de „turism de sănătate” cu un regim de înălțime propus de până la 7 etaje.

Reprezentanții investitorului au prezentat proiectul comisiei tehnice de urbanism din cadrul Primăriei Constanța, în speranța că vor obține avuzul de oportunitate premergător elaborării PUZ-ului.

Proiectul se înscrie în categoria controversatelor terenuri acordate de Primărie pe taluzul Constanței, care au fost subiectul unui scandal privind o posibilă dezvoltare urbană pe spațiul verde dintre oraș și plajă.

Potrivit publicației Constanța.info, Alain Florin Modrea este soțul Adrianei Strutinsky, prima soție a lui Sorin Strutinsky, căutat internațional pentru ispășirea unei condamnări de 10 ani de închisoare.

Terenul pe care proprietarul vrea să dezvolte o facilitate de turism de sănătate, cum a fost prezentat proiectul, este format din două parcele de 472 mp, respectiv 470 mp, alipite.

Modrea este administratorul unei firme fără angajați și activitate, înregistrată la aceeași adresă ca firma deținută de Adriana Strutinsky, respectiv la Lake View Constanța.

Perimetrul vizat de investiție este menționat în lista Monumentelor Istorice din Județul Constanța cu indicativul CT-I-s-A-02555 – Necropola oraşului antic Tomis

Citește și: Chițac a pledat pentru un PUZ pe taluzul Constanței, care modifică regimul de înălțime de la P+4E la P+12E

Cele mai populare

Recent Comments