Ultimele ȘtiriFii voluntar! Campanie împotriva prevenirii abandonului școlar și universitar la Universitatea „Ovidius”...

Fii voluntar! Campanie împotriva prevenirii abandonului școlar și universitar la Universitatea „Ovidius” din Constanța

În cadrul proiectului „ECHITATE SOCIALĂ ȘI COMPETITIVITATE ÎN PARTENERIAT CU MEDIUL SOCIO-ECONOMIC ÎNTR-O UNIVERSITATE EUROPEANĂ MODERNĂ” – SMART-COMPETE, în perioada septembrie–decembrie 2020, UOC va desfășura acțiuni online de informare și promovare a continuării studiilor și a prevenirii abandonului școlar și universitar (campanie de marketing în licee, seminarii de orientare și consiliere profesională pentru elevi, workshopuri și evenimente de informare pentru studenți etc), se arată într-un comunicat al universității.

Totodată, studenții care sunt interesați să participe la aceste acțiuni online în calitate de voluntari sunt rugați să transmită un e-mail la adresa fii.smart.2017@gmail.com, în care să specifice numele și prenumele, facultatea și datele de contact (telefon, e-mail), până la data de 16 octombrie 2020.

Conform „Procedurii privind recunoașterea activităților de voluntariat în UOC”, studenții care vor desfășura astfel de activități vor putea primi certificate de voluntariat.

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza