25.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăPoliticăFelix Stroe, președintele PSD Constanța: Declarațiile lui Dragnea nu au legătură cu...

Felix Stroe, președintele PSD Constanța: Declarațiile lui Dragnea nu au legătură cu realitatea

La ieșirea din pușcărie, Liviu Dragnea a declarat că „PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Partidul este condus de oameni laşi. PSD e praf. Un partid fără personalitate. Viitorul României este amanetat”.

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, l-a contrazis pe fostul președinte al partidului, a cărui tablou îl avea pe perete. „Liviu Dragnea este un om care a suferit, care a trecut printr-un moment dificil al vieții sale. Îi doresc să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea”, spune Stroe.

Citește și: Cine este Felix Stroe, sursa „Dan” a Securității, cel care vrea să ajungă președintele Consiliul Județean Constanța

Mai departe, șeful PSD Constanța afirmă că declarațiile de la ieșirea din penitenciar sunt în mod evident „marcate de perioada grea prin care a trecut. Ele nu au nicio legătură cu realitatea. PSD s-a schimbat mult după plecarea lui din partid, dar în cu totul alt sens decât cel sugerat de domnia sa.”

Noul PSD, crede Stroe, este un partid care și-a redeschis ușile către Europa, care și-a rezolvat problemele de integritate politică, un partid care a pus capăt războiului cu justiția.

„Anul trecut, când Guvernul Orban voia să vândă companiile naționale, PSD a fost cel care a oprit jaful, prin legea care interzicea vânzarea acțiunilor statului în plină pandemie. Deci dl. Dragnea nu are monopolul acțiunilor legitime, împotriva jafului național, cum revendică.

Citește și: Sursa „Dan” a fostei Securități, vicepreședinte al Comisiei de Control a SIE

PSD promovează și acum patriotismul economic, politicile de apărare a firmelor românești și a angajaților români din multinaționale.Tot PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului.

Sunt fără îndoială lucruri bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea ca președinte PSD, cum ar fi câștigarea alegerilor din 2016 – aceste lucruri nu vor fi niciodată negate. Dar în același timp, au fost și multe probleme grele lăsate în PSD după plecarea sa, care au trebuit rezolvate de noua conducere a partidului. Cum ar fi scorul electoral la care a fost atunci PSD și cel pe care îl are acum. Asta arată că multe dintre problemele lăsate atunci au fost rezolvate.

Eu personal îi doresc multă înțelepciune și să-și găsească liniștea și echilibrul, de care cu toții avem atâta nevoie”, conchide Stroe.

sursa foto: digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments