Felix Stroe nu vrea să candideze la Consiliul Județean. PSD exclude „varianta Mihai Lupu”. Lista candidaților, publicată abia după europarlamentare

Organizația județeană a PSD Constanța a susținut vineri, 22 decembrie, o conferință de presă prilejuită de apropierea finalului de an 2023.

Felix Stroe, președintele acestei organizații, a declarat că numele candidaților PSD la funcțiile de primari ai comunelor și orașelor din județul Constanța vor fi prezentate abia după alegerile europarlamentare. „În perioada ianuarie-martie 2024 se vor realiza două sondaje în urma cărora se vor stabili candidații. Personal, nu-mi doresc să candidez la șefia Consiliului Județean Constanța”, a spus Stroe.

Citește și: Un fost condamnat pentru luare de mită, candidatul PSD la Primăria Techirghiol. Adrian Stan vrea ca „orașul să se dezvolte”

Întrebat dacă Mihai Lupu, actualul președinte al Consiliului Județean Constanța (fost PNL), este luat în calcul de PSD ca posibil candidat la CJ, Felix Stroe a spus că „niciodată nu s-a luat în calcul, în vreo structură a partidului, varianta ca Mihai Lupu să fie sprijinit pentru CJC”. Mai categoric pe acest subiect a fost Daniel Georgescu (primarul comunei Limanu și unul dintre posibilii candidați ai PSD la CJ): „Nu s-a pus niciodată în discuție ca Mihai Lupu să facă parte din PSD și să fie candidatul nostru la Consiliul Județean. Este un subiect închis și vă rugăm nu mai reveniți”.

Citește și: Șeful PSD Constanța ridică cinci vile pe malul Lacului Siutghiol, zonă protejată Natura 2000

De asemenea, Felix Stroe a susținut că aproximativ 12 primari ai unor UAT-uri din județul Constanța și-ar fi exprimat dorința de a trece la PSD pentru a candida din partea acestui partid la alegerile locale din 2024.

Urmărește-ne pe:

Doneaza