10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăPoliticăDeputatul Viorel Focșa (AUR) invită PSD și USR la discuții. „Să salvăm...

Deputatul Viorel Focșa (AUR) invită PSD și USR la discuții. „Să salvăm Constanța din ghearele acestor criminali”

Deputatul Viorel Focșa (AUR) a transmis o invitație către parlamentarii de Constanța ai PSD și USR pentru „salvarea” orașului.

„Guvernul Florin Cîțu a fost demis cu un scor istoric: 281 de parlamentari l-au zburat pe Superman-ul lui Iohannis. Am spus STOP jocului de golf cu viețile românilor”, spune Focșa.

Acesta susține că trebuie să continue curățenia, inclusiv în rândul oamenilor care îl susțin pe premierul demis Florin Cîțu. „Ne referim la primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, în conștiința căruia se află zece persoane decedate Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța”.

Citește și: Constanța, orașul unde coșurile de gunoi sunt mai scumpe decât viața oamenilor

În acest sens, parlamentarii AUR Constanța îi invită pe parlamentarii PSD Constanța și USR Constanța la dialog, alături de toți constănțenii!

„Domnule Felix Stroe, domnilor Stelian Ion și Dumitru Caragheorghe, vă rog pe această cale să ne așezăm la aceeași masă și să salvăm Constanța din ghearele acestor criminali! Guvernul trădător a picat, am pus umărul cu toții la asta. Este păcat să nu ducem misiunea până la capăt și să nu ne salvăm orașul! Haideți să ne unim forțele, la invitația parlamentarilor AUR și să repunem Constanța pe traiectoria dezvoltării!”, spune deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments