Comunitățile cu primari PSD, pedepsite de Guvern. Cum a împărțit Florin Cîțu banii în județul Constanța

Comunitățile cu primari PSD din județul Constanța au fost pedepsite de guvernul demis Florin Cîțu. Acesta a fost darnic cu liberalii cărăra le-a băgat zeci de milioane în conturi.

Citește și: Vergil Chițac, recompensat cu 10 milioane de lei pentru votul dat lui Florin Cîțu

Așa cum se vede în tabelul postat de deputatul PSD Lucian Lungoci, premierul demis al Guvernului a dat comunităților conduse de primari PSD, în medie, 50.000 de lei. În același timp, orașele sau comunele conduse de primari liberali au primit și de 100 de ori mai mult.

Citește și: Cum i-a umilit Guvernul liberal pe primarii PSD din județul Constanța

Vă reamintim, și Consiliul Județean Constanța, condus de liberalul Mihai Lupu, a practicat aceeași politică răzbunătoare atunci când a împărțit sume către administrațiile locale.

lista bani guvern
Cum a împărțit Florin Cîțu banii în județul Constanța sursa: Lucian Lungoci

„Ipochimenul cu pretenții de premier și-a plătit voturile date la Congresul în urma căruia a satisfăcut pofta individului din dealul Cotrocenilor (…) Ce-a făcut Cîțu cu banii românilor? I-a îndesat în desagă PNL-istă! (…) Cîțule, cu ce ți-a greșit tanti Maria din Oltina ? Ce rău ți-a făcut nea Gheorghe din Agigea? Ce ai de împărțit cu Ioana din Dobromir? Ce nu-ți convine la Vasile din Pecineaga?

Cîțule, îi urăști pentru că nu au votat partidul în fruntea căruia te-ai teleportat și pe banii lor?”, scrie Lucian Lungoci.

sursa foto deschidere: FB/Florin Cîțu

Citește și:


Urmărește-ne pe:

Doneaza