17.1 C
Constanța
miercuri, mai 12, 2021
Acasă Politică Campania lui Mohammad Murad: proiecte concrete puține, bani promiși în stânga și...

Campania lui Mohammad Murad: proiecte concrete puține, bani promiși în stânga și dreapta

Murad a ales pe ultima sută de metri să candideze pentru funcția de primar al Mangaliei, după ce, în prealabil, își anunțase candidatura la municipiul Constanța. Campania lui a demarat cu un dosar penal, iar promisiunile din pungă s-au mutat pe Facebook.

Mohammad Murad adună sute de aprecieri pe Facebook, în special de la angajații săi din toată țara, oameni care nu au nicio legătură cu orașul în care patronul lor candidează. Pagina oficială a candidatului este plină de clipuri video, emisiuni în care participă, fotografii din diferite locuri și multe altele.

Coborât din elicopterul cu care se plimbă pe litoral, Murad a încercat varianta tradițională de a-și face campanie electorală: cu punga plină de cadouri. Doar că acest lucru este interzis și acum Poliția a deschis un dosar de cercetare penală.

Cițește și: VIDEO Mohammad Murad a început campania electorală cu stângul. Dosar penal pentru pachetele oferite alegătorilor

Apoi, Murad s-a mutat masiv în online, iar dacă-i privim pagina de Facebook aceasta este plină de promisiuni financiare diferitelor categorii sociale. Lipsesc, însă, proiectele concrete ale lui Murad, viziunea sa despre cum va dezvolta orașul de la malul mării.

Fără să putem afla detalii legate de dezvoltarea infrastructurii rutiere, a rețelelor de canalizare și apă sau despre multe alte probleme concrete ale oamenilor, suntem puși în fața multor promisiuni … în bani, „pe persoană fizică”.

Mohammad Murad și-a ales și ținta acestor promisiuni bănești: tineri (elevi și studenți) și pensionari.

„Mă angajez și garantez oferirea unor burse pentru cei mai eminenți copii până în clasa a VIII-a în valoare de 50.000 de lei, annual”, scrie Murad care spune că banii vor veni din „surse atrase” și de la Fundația sa.

O altă promisiune este că „1.000 de elevi vor beneficia anual de tabere tematice cu program bine definit pentru dezvoltarea simțului comunicării, a limbilor străine, organizare și educația răspunderii”. De data aceasta, Mohammad Murad nu specific sursa de finanțare.

Pentru vârstnici, Murad promite că fiecare pensionar va beneficia de un set de analize complete, indiferent de cost, o dată pe an, prin construirea unei clinici private în municipiul Mangalia (sursa: fonduri proprii-fundația Dr. Murad). Desigur, Murad știe că analizele pensionarilor vor fi decontate de Casa Națională de Asigurări, iar clinica private va face o afacere din aceasta.

Tot cu banii Fundației lui, Murad spune că se angajează să asigure stadiului de cadeție pentru studenții și absolvenții Universității Maritime, a Facultatății de Navigație și transport Naval și ai Academiei Navale în cadrul unor companii de profil autorizate, românești sau străine.

De asemenea, candidatul mai face o promisiune elecorală: 50 de burse în valoare de 10.000 lei anual pentru tinerii care vor să se înscrie la facultate, cu obligația ca după finalizarea facultății să susțină alți bursieri.

Sursa foto: Fb/Mohammad Murad

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

USR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul cu noi

USR PLUS Constanța consideră că primarul municipiului, Vergil Chițac, pune mai presus de parteneriatul PNL-USR PLUS (care asigură majoritatea în Consiliul Local) sprijinul pentru...

Opt instituții fac controale haotice în Delta Dunării. Bogdan Bola: „Braconierii au de câștigat”

Delta Dunării este unică în lume și avem datoria de a o păstra într-o formă cât mai apropiată de cea naturală, să evităm urbanizarea...

De ce s-a predat Sorin Strutinsky în Italia. Șmecheria la care recurg infractorii români

Sorin Strutinsky, mâna dreaptă a celebrului cuplu de infractori Radu Mazăre & Nicușor Constantinescu, s-a predat în luna martie autorităților din Italia. El era...

Joi, localitatea Corbu va rămâne fără apă. Vor fi afectate și localitățile Năvodari și Lumina

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi - 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire...

Recent Comments