ActualitateVIDEO Mohammad Murad a început campania electorală cu stângul. Dosar penal pentru...

VIDEO Mohammad Murad a început campania electorală cu stângul. Dosar penal pentru pachetele oferite alegătorilor

UPDATE IPJ Constanța comunică faptul că „în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetățeni pachete inscripționate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Știrea inițială publicată de Dobrogea Live:

Deși campania electorală începe oficial peste cîteva zile, Mohammad Murad a început să se întâlnească cu potențialii alegători cărora le oferă pungi cu diferite produse.

Mohammad Murad a fost filmat duminică, 23 august, în zona Balta Blebea din Mangalia. Aici, echipa lui Murad a împărțit pungi oamenilor adunați în jurul său.

Din imagini se poate observa cum oamenii nu respectă distanțarea fizică, nu poartă măști, chiar Murad poartă incorect masca, ținându-o sub bărbie. O femeiea apare la un moment dat și îi apostrofează pe politicieni că au venit cu pungile. „Nu vă e rușine? Plecați de aici”

Doar câțiva oameni adunați acolo aveau mască de protecție .

Urmărește-ne pe:

Doneaza