Partidul AUR, exclus de pe buletinele de vot din municipiul Constanța. „Este un abuz și o nedreptate”

Curtea de Apel Constanța a hotărât că partidul AUR nu va participa în municipiul Constanța la alegerile locale. Motivul: dosare incomplete. Reprezentanții partidului susțin că totul este un abuz și o nedreptate.

Magistrații Curții de Apel au statutat Hotărârea numărul 20 din 18.08.2020, emisă de Biroul Electoral Constanța Circumscripția nr. 1, prin care Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost exclusă de pe buletinele de vot din municipiul Constanța.

„Abuzul și nedreptatea comise în Biroul Electoral Circumscripția nr.1 au fost trecute cu vederea de instanța din apel prin neacceptarea probei testimoniale care dovedea încălcarea Legii 115/2015 de către Biroul Electoral Constanța Circumscripția nr. 1”, spun reprezentanții AUR Constanța.

AUR a adunat semnăturile necesare

AUR Constanța a depus dosarele cu candidaturi în data de 17.08.2020, în jurul orelor 16.30, fără a le verifica împreună cu Președintele Organizației Județene AUR Constanța, „comunicându-i-se că va fi sunat a doua zi pentru eventuale completări. În acest timp, alți candidați erau trimiși afară din birou să își completeze dosarele după cum unii din birou le cereau”, spun reprezentanții AUR.

A doua zi, președintele Organizației Județene AUR Constanța a sunat la BEC din ora în oră, până când, într-un final, i s-a comunicat că a fost afișată Hotărârea 20/18.08.2020 prin care s-au respins toate candidaturile în bloc.

Concluzia noastră este că Organizația AUR Constanța trebuia scoasă din cursa electorală la Constanța pentru că a reușit să strângă foarte multe semnături și ar fi putut pune probleme în alegerile locale, chiar dacă nu are un candidat la Primăria Constanței.

Alianța pentru Unirea Românilor nu se lasă intimidată nici chiar de aceasta nedreptate în justiție. Dorința noastră de a așeza Dreptatea și Adevărul într-o societate democratică, ne va îndârji în lupta noastră cu acest sistem corupt si trădător de nem si țara instalat de la aparatul administrativ local până în Parlamentul țării.”

A.U.R. este un partid de orientare patriotică și conservatoare, înființat în 2019. Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe 4 valori principale: familia, credința, națiunea și libertatea.

Urmărește-ne pe:

Doneaza