18.4 C
Constanța
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăPoliticăAverea lui Michael Gudu (PNL), un deputat șters din Parlamentul României

Averea lui Michael Gudu (PNL), un deputat șters din Parlamentul României


Deputatul tulcean Michael Gudu (PNL) notează în declarația de avere depusă în vara acestui an (cu privire la anul fiscal 2021) că este proprietarul a cinci terenuri și cinci case. Gudu nu are depozite bancare, iar la capitolul venituri, soția acestuia câștigă mai bine decât el.

Citește și: Trei deputați tulceni, inițiatorii legii care transferă resursa piscicolă a Deltei de la ARBDD la ANPA

Deputatul Gudu este proprietarul a cinci terenuri situate în Măcin (unu), municipiul Tulcea (două) și Frecăței (două). El are, alături de soție, trei case, una în Măcin și două în municipiul Tulcea. Tot în municipiu, deputatul deține și două apartamente.

La capitolul mașini, Michael Gudu a notat că este proprietarul a două autoturisme marca BMW, unul seria 5 și unul seria 3, dobândite în 2017 și 2018.

Citește și: Cine este George Șișcu, propunerea PNL Tulcea la Camera Deputaților. A vorbit 17 minute în Parlament

Gudu nu a notat nimic la capitolul debite sau plasamente, iar la capitolul credite a declarat că are un credit în valoare de 15.000 de euro contractat la Garanti Bank în anul 2019, scadent în 2023.

De la Camera Deputaților, Michael Gudu a încasat în 2021 suma de 131.412 lei/an, în timp ce soția sa, avocat, a câștigat suma de 143.000 de lei.

Michael Gudu a avut în mandatul de parlamentar, început în 2020, 11 luări de cuvânt, dintre care trei au fost declarații politice și o singură întrebare sau interpelare ( întrebare formulată în 2021 în comun cu alți parlamentari PNL de Constanța și Tulcea referitoare la oportunitatea construirii unui Spital Regional la Constanța).

Gudu și-a pus semnătura, alături de alți parlamentari, pe 71 de inițiative legislative, dintre care 15 au devenit legi.

Citește și: Deputatul George Șișcu, activ pe Facebook, invizibil în Parlament

Cele mai populare

Recent Comments