36.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăPoliticăDeputatul George Șișcu, activ pe Facebook, invizibil în Parlament

Deputatul George Șișcu, activ pe Facebook, invizibil în Parlament

George Șișcu este deputat PNL Tulcea, ajuns la al doilea mandat. Este unul dintre parlamentarii care în mandatul 2016-2020 nu se poate lăuda cu multă activitate, iar noul mandat începe sub același auspiciu: invizibilitate.

George Șișcu reușise „performanța” de a vorbi 17 minute în Parlamentul României în aproape 4 ani de mandat, iar acum, după trei luni de când a depus jurământul din nou, nu a luat cuvântul niciodată în plen sau în Cameră (excepție făcând momentul depunerii jurământului).

Nici la inițiative legislative liberalul nu bifează decât o semnătură alături de alți 44 de colegi PNL privind „Propunere legislativă pentru modificarea şi completraea unor acte normative care cuprind dispoziţii privind evidenţa persoanelor şi actelor de identitate ale cetăţenilor români”.

La capitolul interpelări și întrebări, Geroge Șișcu nu a avut deocamdată nicio inițiativă a sa cu privire la zona din care provine. Și-a pus doar semnătura pe interpelarea făcută de deputații PNL din Dobrogea cu privire la oportunitatea construirii unui Spital Regional la Constanța.

Așadar, după trei luni de mandat, activitatea lui Șișcu arătă așa: o luare de cuvânt (depunerea jurământului), o inițiativă legislativă și o interpelare.

Aceeași situație este și în cazul deputatului PNL de Tulcea Michael Gudu, cu mențiunea că el a semnat două inițiative legislative. Una este cea semnată și de George șișcu, iar cealaltă este cea referitoare la  instituirea zilei de 15 februarie ca Zi Naţională a Lecturii.

În schimb, deputatul George Șișcu este activ pe Facebook, atât pe contul personal, cât și pe pagina oficială. El (sau echipa lui de comunicare) postează aproape zilnic mesaje de susținere a activității guvernamentale sau mesaje prin care explică binefacerile guvernării actuale.

Spre deosebire de George Șișcu sau Michael Gudu, Bogdan Bola (deputat PNL de Constanța), aflat la primul mandat, are până acum 6 declarații politice depuse în scris, 2 propuneri sau inițiative legislative și 11 întrebări sau interpelări, majoritatea fiind despre situații care privesc județul Constanța.

Reporterii Dobrogea Live au încercat să obțină un punct de vedere din parteadeputatului george Șișcu dar până la ora apariției articolului acesta nu a trimis niciun răspuns.

Activitatea parlamentară a deputatului PNL Tulcea George Șișcu

foto: Facebook/George Siscu

Citește și: Cine este George Șișcu, propunerea PNL Tulcea la Camera Deputaților. A vorbit 17 minute în Parlament

Cele mai populare

Recent Comments